Afspraken – Praktijk Lonneker – Enschede
Header afbeelding
Dorpsstraat 83 7524 CG Enschede Tel: 053-4354336 | Spoed optie 1

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. U moet altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen. Als u voor 11 uur belt kunt u meestal dezelfde dag terecht. Als u een eenvoudige vraag heeft dan kunt u dit met de assistente overleggen, of vragen of de huisarts u terugbelt.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Ook kan zij inschatten of uw klacht(en) meer tijd vergen van de huisarts zodat zij meer tijd voor u kan reserveren. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. Voor 1 klacht staat 15 minuten. Hierdoor hopen we dat de spreekuren niet te veel gaan uitlopen.

Visites

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.